Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

38 escoles de Castelló podran oferir el servei d’Escola de Matí i de Vesprada

El consistori informarà sobre les condicions i mesures sanitàries del servei als equips directius durant la pròxima setmana

Educació 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
260820 Activitat escolar CEE Castell Vell

El servei municipal d’Escola de Matí i de Vesprada facilitat pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de Castelló s’activarà amb normalitat de cara al començament del nou escolar, després que el consistori haja tancat el procediment de licitació pública. Per tant, les activitats s’oferiran a tots els centres públics d’educació infantil i primària i d’educació especial de la ciutat, es a dir a un total de 38 escoles que podran accedir a l’acollida i atenció d’infants de 3 a 12 anys, prèvia i posterior a l’activitat lectiva.


La pròxima setmana es reuniran els equips directius dels centres amb la regidora de Feminismes, Verònica Ruiz, i el regidor d’Educació, Francesc Mezquita. L'objectiu d'aquesta reunió és informar als directius sobres les condicions del servei i sobre les mesures sanitàries que s’aplicaran en l’activitat. Un expemple d'aquestes indicacions és la neteja de les aules en què es prestarà el servei abans de l’inici de les classes, la qual assumirà la concessionària.


“La tornada de l’activitat presencial als centres fa imprescindible l’Escola de Matí i de Vesprada, un recurs que facilita la conciliació a moltíssimes famílies a uns preus accessibles”, ha explicat Ruiz. Mentre que Mezquita ha agraït “la total col·laboració dels centres a l’hora de facilitar la prestació d’un servei essencial que complementa l’activitat educativa amb un projecte inclusiu i respectuós”.


Així doncs, l’horari d’acollida i atenció d’aquesta escoleta començarà a les 7.30 hores del matí durant els dies lectius i arribarà fins les 9.00 hores. De vesprada, el servei començarà a les 17.00 i finalitzarà a les 18.30 hores. El preu serà de 25 euros mensuals tant si s’opta pel servei de matí com pel de vesprada i la combinació d’ambdós tindrà un cost de 40 euros.


I pel que fa a la formalització de la inscripció, els interesats han de presentar el document amb les dades personals i l’imprés d’autoliquidació disponible en el web municipal. Les famílies poden inscriure o donar de baixa els fills i filles en qualsevol moment del curs, notificant-ho abans del dia 25 del mes anterior a la incorporació o abandonament del servei.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter