Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació transfereix més de 22.000 euros a Caudiel per a la escola matinera

Educació 29 de agosto de 2020 Redacció
caudiel ok
L´ajuntament aconsegueix una subvenció de més de 5.000 euros per a la concessió d'ajudes per naixement

 La Diputació de Castelló inverteix en 2020 en la localitat de Caudiel 168.427 euros a través de les seues diferents àrees, sent especialment destacat el capítol de Serveis Socials, per al qual la institució provincial transfereix a les arques municipals 22.068 euros.


Són dades oferides per la vicepresidenta de la institució i responsable de l'àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, durant la visita que ha realitzat a la localitat, i que han merescut la felicitació a l'alcalde, Antonio Martínez, i al conjunt de la corporació, per la important labor social que desenvolupa aquest ajuntament.
La vicepresidenta també ha volgut destacar la subvenció de la Diputació de 5.111,84 euros aconseguida per Caudiel, el destí de la qual serà la concessió d'ajudes per naixement o adopció a aquelles unitats familiars que estiguen empadronades en la localitat.


La vicepresidenta i l'alcalde han visitat diferents dependències socials i s'han dirigit a la seu de l'associació de majors de Caudiel, que «és un referent a la comarca i en el conjunt de la província». Compta amb unes instal·lacions que «són exemple de modernitat», en les quals es presta el servei d'autonomia personal, del qual es beneficia una dotzena d'usuàries.


Patricia Puerta, que ha manifestat que la seua visita a Caudiel ha resultat «molt grata», també ha mostrat la seua disposició a continuar col·laborant estretament amb l'ajuntament perquè els seus veïns i veïnes «tinguen la millor qualitat de vida possible».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter