La Fira d'Onda queda suspesa a causa de la pandèmia

L' Ajuntament ha considerat aquesta la decisió més responsable

General 01 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1310799_1

La Fira d'Onda 2020, prevista del 16 al 25 d'octubre, queda finalment suspesa. L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester va signar ahir el decret pertinent per a la cancel·lació dels festejos i va anunciar que els recursos es destinarien a la prevenció del coronavirus.

La decisió ha sigut presa per l'equip de govern després de diverses consideracions, i en vistes de l'augment de contagis en tota Espanya durant les últimes setmanes, han cregut que aquesta era la solució més responsable.

“En aquests moments la prioritat és la salut dels onders i evitar riscos innecessaris. Per això, amb tot nostre pesar entenem que no és moment de festes, sinó de ser responsables i de cuidar-ens entre tots”, va expressar Ballester en una compareixença ahir després d'informar els portaveus dels grups polítics de l'oposició la notícia.

Malgrat la suspensió, es manté la festivitat local del dilluns 19 d'octubre així com el calendari escolar fixat per Conselleria d'Educació i els centres educatius, quedant establida la setmana del 19 al 23 d'octubre com no lectiva.

Te puede interesar
Lo más visto