Conselleria decreta el tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real

Sanitat reubicarà als residents el més prompte possible

General 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
WhatsAppImage2020-08-25at19.12.30_forCrop_NoticiaAmpliada

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha imposat una sanció a la residència privada Sant Llorenç de Vila-real que suposa el tancament del centre durant un any a partir del 15 de setembre. Des de la direcció del centre, s'ha comunicat als familiars dels residents que el motiu és la no presentació d'uns documents després de la inspecció que es duc a terme per la caiguda d'una usuària.

La Conselleria de Sanitat reubicarà als residents abans que arribe la data del tancament, segons informa la plataforma d'afectats de la residència.

A més de decretar el tancament, la conselleria ha imposat una multa de 100.00 euros a la residència, perquè durant la inspecció abans esmentada es van detectar fins a 15 incompliments greus relacionats amb la falta de mesures de seguretat contra incendis i pràctiques que poden posar en risc la salut dels residents.

La portaveu de la plataforma d'afectats, Pilar Aleixandre, ha explicat en unes declaracions en Cadena Ser que diversos residents ja han sigut reubicats i que s'està intentant donar prioritat a les persones més vulnerables.

Te puede interesar
Lo más visto