Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Castell de Peníscola aconsegueix el milió i mig de visites en els últims cinc anys

Malgrat la pandèmia, s'han registrat 50.000 visites a l'estiu

General 03 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
peñisocla

El castell de Peníscola continua sent un dels punts turístics més forts de la província de Castelló. Recentment ha superat el milió i mig de visites en els últims 5 anys. El President de la Diputació, José Martí, considera que ''el canvi de rumb que ha emprés la fortalesa papal des que es començara a desplegar el pla director de recuperació i dinamització han sigut claus''.

La figura la museïtzació del recinte, la rehabilitació de diferents estades i l'eliminació d'elements impropis ha provocat que meresca ser declarat com a Bé d'Interés Cultural (BIC). Entre fons europeus i provincials, s'ha invertit fins a 2,5 milions d'euros en aquestes millores.

Comenta el president que el monument era una aposta segura per a aquest 2020, un any on el turisme s'anava a veure seriosament afectat.

Lluny de les xifres d'altres anys, aquest estiu el castell ha aconseguit les 50.000 visites. No obstant això, tenint en compte la pandèmia actual, es consideren unes xifres molt positives, superant les expectatives que es tenien abans de començar l'estiu.

També cal esmentar que, donada la situació sanitària actual, la visita és diferent per les circumstàncies que obliguen a establir protocols de seguretat que impedeixen dur a terme la visita com es feia abans de la pandèmia.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter