Finalment, el Castelló obri la Lliga Smartbank

En un primer moment, el partit estava previst per al diumenge

Esports 10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
975x548c_07083117jornada-1

El CD Castelló serà el primer equip a jugar en la Lliga Smartbank aquesta temporada, i ho farà contra la Ponferradina, equip contra el qual ja va jugar en 2007 en la mateixa categoria i al qual va fer descendir. El partit es disputarà el dissabte 12 a les 16.00 en El Toralín. 

En una primera instància, el partit anava jugar-se en diumenge 13, però després d'avinences i desavinences entre l'RFEF i La Lliga sobre la base dels horaris, finalment la trobada ha sigut modificat igual que molts altres. Entre les decisions preses en el consens entre totes dues institucions també s'esclareix que es mantindran els 5 canvis per partit, com s'ha fet des del reinici de la lliga després de la quarantena, i per tant, la convocatòria de 23 jugadors per banqueta.

El CD Castelló arriba a la primera jornada amb sensacions oposades, el club ha fitxat molts jugadors, i encara que milloren el nivell de la plantilla amb escreix, a penes han pogut jugar la pretemporada amb els seus companys. A més, el club no ha aconseguit cap victòria en tota la pretemporada, i encara que les sensacions del joc són bones, la falta de gol preocupa en el vestuari.

Cal recordar que el mercat de fitxatges es tanca enguany a l'octubre i que, Cano ja va anunciar que encara s'està treballant en un parell d'incorporacions - un dels jugadors que sonen és De la Bella per a reforçar el lateral esquerrà - que, es perdrien part de l'inici de lliga.

La segona jornada es disputarà en l'estadi de Castalia, on el Castelló rebrà al Màlaga. De moment, els partits continuaran sent a porta tancada.

Te puede interesar
Lo más visto