L'Ajuntament de Peníscola i l'Associació Mènades de Irta signen el conveni de col·laboració per a la promoció cultural i artística en el municipi

El document estableix la gestió i realització d'activitats promocionals

General 13 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
convenio menades

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha cristal·litzat, mitjançant la signatura d'un conveni, la col·laboració amb l'Associació Mènades de Irta en matèria de finançament, per a l'execució i seguiment de l'activitat de promoció cultural i artística. 

El document estableix la gestió i realització de totes aquelles activitats promocionals que puguen beneficiar l'increment i la qualitat de l'oferta turística i cultural de Peníscola. L'Associació té com a fi donar a conéixer la dansa tribal i els seus beneficis, així com el foment, la difusió i el desenvolupament de manifestacions artístiques que puguen ser d'interés per al municipi. 

Des de l'entitat, presidida per Ruth Castell, es duran a terme un total de 20 tallers relacionats amb la dansa tribal, els beneficis de la mateixa per a les dones, així com tallers de maternitat i criança amb modalitats presencial i online.

Te puede interesar
Lo más visto