Onda donarà a conéixer el seu projecte de ciutat intel·ligent al Museu del Taulell

General 14 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
unnamed

El pròxim 17 de setembre l'Ajuntament d'Onda presentarà el seu projecte de ciutat intel·ligent, Onda Smart City. L'esdeveniment tindrà lloc en el Museu del Taulell, on intervindrà la alcadessa Carmina Ballester i podran acudir tant les empreses com la ciutadania.

El projecte tracta d'aconseguir una major sostenibilitat en el municipi per a poder disminuir els efectes del canvi climàtic, reduir la dependència energètica i frenar la pobresa i exclusió social. Aquest projecte ha sigut desenvolupat pel propi ajuntament del municipi i cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional. En el projecte també s'ha dut a terme la instal·lació de sensors que prevenen incendis forestals i contenidors que informen del nivell d'ompliment.

En l'acte podran intervindre els veïns d'Onda per a explicar les millores que ha experimentat el municipi des que va començar el projecte Onda Smart City. A més, s'explicarà com funciona l'aplicació mòbil que permet que els veïns coneguen la qualitat de l'aire i el soroll ambiental, entre altres funcions.

L'edil d'Innovació, Vicent Bou, ha explicat que estan treballant per a fer cada dia una ciutat més eficient, intel·ligent i innovadora que revertisca en una millor qualitat de vida i una administració més útil per a la ciutadania.

El sistema de gestió d'Onda Smart City va ser el guanyador de la XII Convocatòria de Premis Aslan en casos d'èxit de Transformació Digital en Administracions i Organismes Públics.

Te puede interesar
Lo más visto