Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real ofereix 23 cursos gratuïts per a ajudar empreses, comerços i persones a abordar nous reptes i necessitats

Els cursos estan  destinats a empreses, comerços i persones en cerca d'ocupació activa

General 15 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
whatsapp-image-2020-02-21-at-131037-1_xl

La Regidoria d'Economia, en col·laboració amb la Cambra de Comerç i la Diputació de Castelló, reprén la programació formativa en l’inici del curs, amb un total de 23 cursets gratuïts. Les formacions estan destinades sobretot a reduir la bretxa digital i ampliar les possibilitats dels comerços i empreses per a adaptar-se a les noves necessitats tecnològiques i fer front als nous reptes.

Els cursos, que s'iniciaran a partir de l'última setmana de setembre, estan destinats a empreses, comerços i persones en cerca d'ocupació activa. L'oferta de cursos abasta una gran varietat de contingut relacionat amb aprendre a gestionar negocis, adaptant-los a la situació actual, després de la crisi sanitària mundial en la qual s'han accelerat els canvis en la manera de consumir. “Aquestes formacions formen part del Pacte Local pel Renaixement de Vila-real, en el qual ens vam comprometre a oferir recursos a les nostres empreses i comerços locals, a més de reforçar les oportunitats laborals”, ha explicat Xus Madrigal, regidor d'Economia. 

Les formacions també estan enfocades a aprendre a realitzar estratègies de comunicació i màrqueting digital, posicionar-se i aprofitar els avantatges del món online, i buscar i innovar en nous sectors en alça. Pel que respecta als cursos d'orientació laboral, estan destinats a persones desocupades que vulguen adquirir coneixements bàsics d'informàtica, gestió de magatzem o desenvolupament personal, amb l'objectiu d'aconseguir la inserció laboral. 

Les 23 formacions s'engloben dins del programa formatiu anual que ofereix la Regidoria d'Economia, 16 d'elles en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, subvencionats per l'Ajuntament de Vila-real, i les set restants en col·laboració i subvencionades per la Diputació de Castelló. Tots els cursos es duran a terme en el Viver d'Empreses de Vila-real.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter