L'Escola Oberta d'Onda arranca en tots els centres educatius del municipi

90 persones han demandat aquest servei

General 15 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
serviciomatinera_01
Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda va iniciar el passat dia 10 de setembre el servei d'acolliment matinal en els centres educatius de la localitat, tant els privats com els públics. Aquest servei, que té com a objectiu promoure la conciliació de la vida laboral i familiar, beneficia ja a 55 alumnes dels 90 que ho han sol·licitat.

El servei està disponible per als alumnes de primer d'infantil fins als de sisé de primària, que podran entrar a l’Escola Oberta des de les 7.30 hores a les 8.00. Els participants podran desdejunar en horari de l'Escola Oberta i es beneficiaran d'activitats de repàs del temari, jocs i activitats temàtiques.

Mentrestant, el servei de vespertina continua estant estancat, atés que els alumnes durant setembre només tenen horari matinal. Malgrat això, l'edil d'Educació i Formació, Estela Badenes afirma: “el servei de matinera i vespertina és essencial per a facilitar la conciliació familiar i laboral”.

Els espais habilitats per a gaudir d'aquest servei són els centres de l'alumne, amb l'objectiu d'impedir la circulació de xiquets entre els diferents col·legis i evitar que hi haja contactes que puguen posar en risc la salut dels integrants. Davant això, l'edil ha volgut agrair la col·laboració de les direccions dels centres educatius, “sense ells el servei no hauria sigut possible”, assegura.

Te puede interesar
Lo más visto