La Brigada Municipal de Segorb comptarà amb tres nous empleats

Els operaris cobreixen amb caràcter interí les vacants

General 15 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Peñalba-678x381
Imatge de la pedania de Penyalba. Ajuntament de Segorb

La Brigada Municipal de Segorbe comptarà amb 3 operaris nous després de la seua contractació de manera interina per part de l'Ajuntament. Els tres recents treballadors es dividiran el territori, ocupant-se un d'ells exclusivament a les pedanies de Villatorcas i Peñalba, també al manteniment de les zones pròximes al riu Palància.

El Govern Municipal va convocar un procés de selecció de concurs oposició per a l'ocupació de tres places d'operari d'Obres i Serveis, destinats a la Brigada Municipal. Els interins cobreixen els llocs que queden buits en la plantilla i, de la mateixa forma, es constitueix una borsa de treball amb totes aquelles persones que van aprovar el concurs oposició però que no han obtingut una plaça.

L'alcaldessa de Segorbe, MºCarmen Climent, afirma en un comunicat del consistori: “En vista de les necessitats de les pedanies de Villatorcas i Peñalba; i de les zones de Segorbe limítrofes al riu Palància, hem decidit que un d'aquests operaris estiga destinat exclusivament a aquestes àrees per a donar el millor servei possible als veïns”. Així, després de la nova integració dels tres operaris, el nombre d'empleats de la Brigada Municipal ha augmentat per a intentar cobrir les necessitats del municipi.

 

Te puede interesar
Lo más visto