Ingressa en presó preventiva el pare que va colpejar al seu bebé fins a la mort a Almassora

L'Ajuntament del municipi decreta tres dies de dol i un minut de silenci

Successos 16 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
castellon-almassora-decreta-tres-di_1-2015691_20200915172946

El pare de 20 anys que presumptament va colpejar a la seua filla de 10 mesos fins a la mort, ha ingressat a la presó preventiva, comunicada i sense fiança, mentre és investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa d'àmbit familiar, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Els fets van succeir a Almassora el matí del passat diumenge, quan aquest home va assestar diversos colps al bebé contra els barrots del bressol en un arravatament perquè no deixava de plorar. Com es va relatar ahir en aquest diari, la xiqueta va ser portada a l'Hospital General, on se li va diagnosticar mort clínica per a finalment morir hores més tard. Els pediatres asseguraven que les lesions del bebé no podien haver sigut accidentals. Tant el pare com la mare, de 17 anys, van ser detinguts i posteriorment interrogats.

La mare ha sigut internada en un centre de menors. Diversos agents de la Guàrdia Civil van inspeccionar l'habitatge de la parella a la recerca de proves de l'homicidi. La investigació continua oberta.

Malgrat que la xiqueta tenia hematomes en el cos que indicaven maltractaments anteriors, fonts judicials han assenyalat que no consten antecedents previs per maltractaments a la menor per part dels seus progenitors.

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha decretat tres dies de dol per aquesta desgraciada defunció. El consistori ha convocat un minut de silenci a les 12:00 hores d'aquest matí a la porta de l'Ajuntament per a condemnar els fets.

Te puede interesar
Lo más visto