El mercat ambulant de les platges de Nules es mantindrà fins a finals de setembre

L'Ajuntament activa un servei de transport per a l'alumnat d'institut

General 16 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_0779
Ajuntament Nules

L'Ajuntament de Nules amplia l'activitat del mercat ambulant de les Platges de Nules fins a finals de setembre. Aquest servei va reprendre la seua activitat en el mes de juny passat, d'aquesta manera el Govern Municipal cerca donar continuïtat a totes les activitats i serveis municipals durant tot el mes de setembre.

Des de l'Ajuntament de la localitat es prestarà un servei de transport per a l'alumnat de l'institut que, hui dia, continue residint en la zona marítima, “des de dimecres, 16 de setembre, i fins a divendres, 2 d'octubre, de dilluns a divendres, s'implementa en el servei de transport urbà un nou horari, explica Mº José Esteban, la regidora de Platges de Nules.

El mercat ambulant i el servei de transports no són els únics serveis afectats en aquest mes, el servei de salvament i socorrisme de les platges s'ha prolongat, també, fins al pròxim 20 de setembre, mentre que el servei de transport urbà amb destinació a les platges de Nules mantindrà el seu horari d'estiu fins al dia 30 del mateix mes.

L'Ajuntament comunica que aquests serveis s'han ampliat ja que durant el mes de setembre, diuen “encara molta gent resideix a les platges, per la qual cosa es desitja continuar donant continuïtat a aquesta iniciativa en anys futurs”.

Te puede interesar
Lo más visto