Castelló presenta la II edició de les Jornades Felines en el Museu

L'associació Petjades De carrer organitza l'esdeveniment

General 17 de septiembre de 2020 Redacció
cartel-ii-jornada-felina-castellon-2020-820x490
Cartel de la II edició de les Jornades Felines

Castelló presenta la II edició de les Jornades Felines en el Museu de la ciutat per segon any consecutiu. L'associació protectora d'animals, Petjades De carrer organitzarà l'esdeveniment els pròxims 19 i 20 de setembre. L'objectiu d'aquesta proposta solidària és conscienciar sobre les colònies felines que comparteixen l'espai urbà amb l'ésser humà.

El Doctor Sergio García Torres, responsable de Direcció General de Drets dels Animals i retractor del maltractament a espècies animals salvatges, domèstiques i de consum, serà present en aquesta segona edició de la Jornades Felines. A més inauguraran l'esdeveniment el Doctor Ignasi García, Regidor de Benestar Animal de l'Ajuntament de Castelló; la Doctora Hel·lena Varella, representant del Col·legi de Veterinaris de Castelló i la Secretària de l'Associació Protectora d'animals Petjades De carrer.

L'any passat, la primera edició va comptar amb la presència d'Agnès Dufau, guanyadora del Cat Care Welfare Award. També la van acompanyar diversos ponents del món del dret, veterinari, forces de l'ordre, experts en alimentació i cures de les colònies felines i de les administracions públiques. Enguany, l'associació ha adaptat les Jornades a les circumstàncies provocades per la crisi sanitària, per la qual cosa seran tant d'accés presencial com online.
 

Te puede interesar
Lo más visto