L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre realitzarà unes jornades gastronòmiques on la protagonista serà la tomata de penjar

Cultura 20 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
unnamed (3)

L'Ajuntament ha organitzat diverses activitats dedicades a la tomata de penjar, el producte més emblemàtic d'Alcalà-Alcossebre, que es realitzaran entre el dia 9 d'octubre fins a l'1 de novembre. La Fira de la Tomata de Penjar no es podrà celebrar aquest any degut al context sanitari motivat pel coronavirus, ja que les aglomeracions de persones que se solen produir en els llocs de venda no complirien les mesures de seguretat necessàries per a evitar el contagi de la Covid-19. És per això que l'Ajuntament celebrarà unes jornades gastronòmiques en les quals se li donarà total protagonisme a la tomaca de penjar.


L’Alcalde Francisco Juan ha explicat que encara que tenien clar que no podien celebrar la Fira de la Tomata de Penjar a causa dels mesures de seguretat per la COVID-19 «havíem de continuar fent costat a dues sectors que són claus en la nostra localitat, productors agrícoles i l’hostaleria, amb iniciatives que atraguen visitants a la nostra població i promoguen i difonguen el consum de la tomata de penjar».
A més de les jornades gastronòmiques, es realitzaran visites a espais culturals com el Centre d’Interpretació Etnològica de Santa Llúcia en les quals ja estan treballant les Regidories de Cultura i Turisme.

Te puede interesar
Lo más visto