La Fira de Nadal torna a Vinaròs després d'anys sense celebrar-se

L'esdeveniment tindrà com a protagonista la xocolata i es celebrarà entre els dies 3 i 13 de desembre

General 21 de septiembre de 2020 Redacció
unnamed

Vinaròs tornarà a tindre Fira de Nadal aquest hivern, després de diversos anys sense celebrar aquest esdeveniment. La fira tindrà lloc entre els dies 3 i 13 de desembre i el protagonista principal del festeig serà la xocolata. Tant la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, com la Regidoria de Desenvolupament Local han triat com a temàtica principal aquest producte amb la finalitat de rememorar el vincle que tenia anteriorment la ciutat amb la xocolata.

“Vinaròs guarda un important passat vinculat amb el xocolate, amb diverses empreses instal·lades a la ciutat que elaboraven aquest producte, fet que va suposar per als veïns guanyar-se el nom de xocolaters”, ha remarcat Marc Abella, regidor de  Promoció de la Ciutat i Interès Turístic.

Per la seua part, Anna Fibal, regidora de Desenvolupament Local, ha assegurat la importància d'aquesta celebració per a donar un impuls econòmic i comercial a la ciutat: “És important celebrar activitats com la Fira de Nadal per a ajudar els establiments, empreses i artesans a donar a conèixer els seus productes, i ajudar a dinamitzar el comerç en el municipi”.

Tot aquell que vulgui participar en la fira comptarà amb una parada on exposar els productes xocolaters i aliments de Nadal com a torrons o dolços. A més, el cost de l'arrendament de la parada, així com la despesa elèctrica i la seguretat serà coberta per l'Ajuntament de Vinaròs.

Com a únic requisit fonamental, els comerciants que vulguin participar en la Fira de Nadal hauran de disposar d'un establiment obert al públic en alguna localitat amb llicència d'obertura, o en el cas dels artesans, disposar del DECA.

Te puede interesar
Lo más visto