Castelló instal·la panells intel·ligents a les parades de bus per millorar la informació als clients

Els panells s'instal·laran en 38 parades de la ciutat i estaran operatius a l'octubre

General 21 de septiembre de 2020 Redacció
Instalación-de-marquesinas-para-la-parada-de-autobuses-a-Benicàssim-en-la-avenida-Hermanos-Bou-de-Castellón.-1024x502

L'Ajuntament de Castelló ha iniciat la instal·lació d'un nou sistema amb panells intel·ligents en la parada dels busos per millorar la informació en temps real que reben els clients sobre el servei, tant horaris com línies. Els panells s'instal·laran en 38 parades situades a la ciutat de Castelló i s'espera que aquesta mesura siga integrada i operativa al complet al mes d'octubre.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha explicat els motius principals que els ha portat a instal·lar aquests panells a les parades: “Implementem l'última tecnologia en el servei de transport públic de viatgers per a modernitzar el sistema d'informació i que els usuaris dels autobusos puguen saber a temps real l'estimació dels passos dels vehicles segons la parada en la qual estan”.

Aquest canvi de sistema permet també disposar d'un anàlisis més real del funcionament del servei millorant així la capacitat de manteniment d'aquest amb tota la informació vinculada als horaris, recorreguts i incidències.

Els panells s'instal·laran també en els 35 autobusos que disposa el servei de transport públic (Tucs) i en 38 parades de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto