Les empreses que sol·liciten les ajudes de l'Ajuntament de Castelló hauran de mantindre's actives almenys fins al 2021

L'acord que inclou les subvencions s'ha publicat hui al Butlletí Oficial de la Província de Castelló

General 22 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
marco2-1

L'acord de l'Ajuntament de Castelló que inclou ajudes a petites empreses i autònoms ha sigut publicat hui en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. Les subvencions dirigides a comerciants minoristes, persones autònomes, microempreses i petites empreses titulars de comerços, bars, restaurants i locals d'oci nocturn de la Ciutat de Castelló de la Plana tenen com a objectiu fer front als efectes originats pel coronavirus COVID- 19, durant l'exercici 2020 i reactivar econòmicament el Municipi de Castelló de la Plana. 

L'extracte de la convocatòria diu, entre altres, que es consideraren beneficiaris els comerciants minoristes, persones autònomes, microempreses i petites empreses titulars de comerços, bars, restaurants, cafeteries i locals d'oci norturno amb local tancat durant el període de l'estat d'alarma o amb descens en la facturació almenys entre un 50% i un 75 %. A més, estableix que només podrà presentar una única sol·licitud encara que dispose de diversos locals oberts en el municipi.
Finalment, el termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir demà. Si l'últim dia de presentació fóra inhàbil, el termini finalitzarà el següent dia hàbil.

De la mateixa forma, es pot consultar el Butlletí íntegre en: www.infosubvenciones.es/bdnstrans/ge/es/convocatoria/524379

Te puede interesar
Lo más visto