Els alcaldes de Vinaròs, Ulldecona i Alcanar es reuneixen per a parlar de les principals demandes veïnals

L'inici de les obres de la Nacional 238 i la coordinació policial dels tres territoris van ser els temes principals

Política 23 de septiembre de 2020 Redacció
REUNION-ALCALDE-DE-VINAROS-CON-LOS-DE-ALCANAR-Y-ULLDECONA-1-710x500

Els alcaldes de Vinaròs, Ulldecona i Alcanar s'han reunit aquest matí en el saló de sessions de la casa consistorial de Vinaròs per a estudiar quals són les principals demandes dels seus veïns. L'inici de les obres corresponents a la creació de la carretera Nacional 238 i la coordinació en matèria de seguretat han sigut els temes més destacats de la junta.

Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, ha rebut a les escales de l'Ajuntament a l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig i a l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, que junt amb els caps de policia dels tres territoris han conformat el que suposa la primera reunió entre les alcaldies de les tres províncies.

Si bé, els tres municipis pertanyen a comunitats autònomes diferents, molts dels seus ciutadans comparteixen un mateix territori en el desenvolupament de les seues activitats diàries. “No existeix frontera entre els municipis perquè són molts els veïns que es traslladen d'una localitat a l'altra per motius laborals, familiars o d'oci”, apuntava a l'inici de la reunió Alsina.

Un dels temes principals de la junta ha sigut el projecte que dona inici a les obres de la Nacional 238 que s'espera que arranquen abans de final d'any. Alsina ha apuntat que es revisaran detalls i fases del projecte amb l'objectiu de generar "les menors molèsties possibles" als veïns dels territoris.

Un altre dels punts a destacar de la trobada ha sigut la seguretat, principalment la vinculada a l'àmbit rural de les tres localitats. Si bé les tres policies locals mantenen una bona coordinació, s'ha resolt intensificar la seua col·laboració amb un protocol de actuació conjunt que se signarà en la pròxima reunió del mes de novembre.

A la fi de la reunió, Alsina ha apuntat que aquesta junta "ha servit per a posar en comú les necessitats de cada municipi i sobretot treballar de manera conjunta entre els tres ajuntaments per a millorar la qualitat de vida de les persones”.

Te puede interesar
Lo más visto