La plaça de bous portàtil de Vila-real provoca polèmica en les xarxes socials entre l'oposició i part de l’equip de govern

Els actes de la plaça de bous portàtil comencen aquest dissabte

General 23 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
EidICNmXcAgYATK-710x500
Muntatge de la plaça de bous portàtil. Castellón información.

L’Ajuntament de Vila-real està ultimant els preparatius per obrir la plaça de bous portátil per oferir espectacles taurins. Aquests actes es celebraran tots els cap de setmana des del 26 de setembre fins al 18 d’octubre, fent recalcament en el dia de la Comunitat Valenciana, on tindràn especial protagonisme les penyes i entitats taurines. 

Tot i que la programació compleix amb la normativa vigent i les mesures sanitaries establides, l’aprovació per part de la Generalitat Valenciana ha provocat polèmica entre diferents partits polítics i a les xarxes socials.

En l’equip de govern  no tots estan d’acord en la celebració de l’acte taurí. José Ramón Chalmeta, regidor d’Agricultura i portaveu de Podemos, es mostra en contra d’aquesta proposta, i recorda que no ha sigut una decisió presa per part de l’Ajuntament sinó d’una empresa privada i aclara que el consorci no té potestat per cancel·lar-ho. A les xarxes socials també ha arrivat el debat entre entre taurins i antitaurins que plena els conters de Facebook i Twitter.

Te puede interesar
Lo más visto