Francesc Colomer pensa que anul·lar els viatges del Imserso és un error

El secretari autonòmic ha volgut destacar la importància de «mantindre el dret a viatjar»

General 23 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
traveling-with-the-elderly

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha expressat la seua discrepància cap a la decisió d'anul·lar els viatges del Imserso, ja que segons ell, no es pot pretendre donar una imatge turística de seguretat i després suspendre aquests viatges. «És una vertadera contradicció emetre un missatge de seguretat i que, en clau domèstica, Espanya prohibisca un programa que implica viatjar», ha declarat el secretari autonòmic.

També ha recordat que fa temps el Govern valencià volia reconvertir el programa del Imserso i obrir-lo a altres públics, per a no centrar-se només en la gent gran. El secretari autonòmic ha volgut posar l'accent a «mantindre el dret a viatjar». Segons ha recalcat, «viatjar segur no és el problema. Probablement la gent està més segura en els allotjaments reglats i assegurances de la Comunitat Valenciana, que complisquen amb les mesures sanitàries exigides, que a la seua ciutat d'origen».

D'altra banda, el secretari ha manifestat la importància d'estimular la demanda de viatjar en un temps complicat per al sector i que és el moment de «encoratjar el viatge de proximitat». Per a això, ha recordat que dins d'un mes es posarà en marxa un bo turístic per part de Turisme Comunitat Valenciana perquè durant les temporades baixes es motive als valencians a viatjar. Per a Colomer, «aquest bo ajudarà els valencians i valencianes a descobrir o redescobrir el territori de la Comunitat».

Te puede interesar
Lo más visto