Detinguda una conductora a Onda que triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa

Després de dues proves fallides la infractora va donar un resultat de 0,82 mg/l

Successos 24 de septiembre de 2020 Redacció
92109

La Polícia Local d'Onda investiga a una conductora que va ser detinguda la passada matinada del diumenge (4.30 hores) per un suposat delicte contra la seguretat viària. La presumpta infractora de 40 anys d'edat triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa al volant.

La policia en un primer moment va instar a la dona a retirar el vehicle estacionat perquè obstruïa el pas en l'avinguda País Valencià. Després de disculpar-se, la conductora va moure el cotxe i es va dirigir al carrer Ramón y Cajal per a aparcar-lo quan un altre grup d'agents va observar clars signes d'embriaguesa.

La policia li va practicar la prova d'alcoholèmia que va ser invàlida les dues primeres vegades fins que després de ser advertida pels agents de les conseqüències de fallar un test de alcoholèmia, a la tercera, la dona va donar un resultat de 0,82 mg/l triplicant la taxa màxima permesa de 0,25 mg/l.

La conductora va ser informada del delicte per la policia i citada per a comparèixer en els jutjats de Nules. La dona podria enfrontar-se a una pena de presó d'entre sis mesos i a la retirada del permís de conduir per 4 anys.

Te puede interesar
Lo más visto