La Guàrdia Civil i el Col·legi de Farmacèutics de Castelló pacten per a protegir als més vulnerables

Totes dues institucions col·laboraran per a garantir la seguretat de persones d'avançada edat i de col·lectius en situació de risc

General 24 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
8908_Guardia_Civil_farmaceuticos

La Guàrdia Civil i l'Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló van signar ahir un acord per a millorar la protecció dels nostres majors, menors i altres persones en situacions vulnerables a la província, augmentant les mesures de seguretat, prevenció i auxili.

El pacte de compromís i col·laboració va ser signat per Sr. Miguel Fresneda López, Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló i Sr. Sergio Marco Peiró, President de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló.

A partir d'ara, totes dues institucions estrenyen llaços, ja que els farmacèutics se sumaran a les moltes mesures preventives i operatives de la Guàrdia Civil enfront dels riscos que amenacen la seguretat d'aquests col·lectius amb programes específics, com el Pla Major de Seguretat.

La importància de la figura dels farmacèutics radica en la seua capacitat per a la detecció precoç de possibles víctimes de delictes entre la població d'avançada edat i de col·lectius de persones de risc o desemparament, a través de les oficines de farmàcia i de la participació dels seus professionals.

Te puede interesar
Lo más visto