Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló actualitza els requisits del Bo Activa’t per a aturats i rendes baixes

Els requisits també afavoriran a les persones que estan en cerca activa d'ocupació

General 24 de septiembre de 2020 Redacció
IMG_1068

L'Ajuntament de Castelló ha actualitzat els requisits d'accés a la targeta personalitzada de transport públic per a aturats i persones amb rendes baixes, el Bo Activa’t, tant en la targeta Or com en la Plata, i reprèn el seu repartiment després d'aplicar uns ajusts en la documentació a presentar per a obtindre'l, prevalent a les persones que estan en cerca activa d'ocupació.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha explicat la importància que té aquesta oferta de bo per als ciutadans de Castelló: “Continuem apostant pel Bo Activa’t per ajudar als qui més el necessiten, potenciar l'ús del transport públic i afavorir així la mobilitat sostenible”. Respecte als requisits actualitzats, Ribes ha remarcat que "s'ha posat l'accent" en els ciutadans en cerca activa d'ocupació i que fa dos mesos com a mínim que no troben treball.

Per una banda, l'Or es pot sol·licitar només per desocupació i va dirigit a persones en atur durant almenys dos mesos i en cerca activa de treball, sense prestació o amb una prestació inferior als 645 euros mensuals. Per altra banda, el Plata consta de dues modalitats, per desocupació (persones inscrites en l'atur durant dos mesos com a mínim i en cerca activa de treball, i que cobren una prestació entre 645 i 1.000 euros mensuals) o per renda (persones no desocupades que tenen una renda per davall del Salari Mínim Interprofessional o famílies que disposen de rendes baixes).

Aquestes targetes de transport personalitzades poden ser sol·licitades per persones empadronades a Castelló que complisquen els requisits. La sol·licitud del Bo Activa’t es pot presentar al Palau de la Festa i en totes les tinències d'alcaldia (Nord, Sud, Est, Oest i Grau), prèvia sol·licitud de cita prèvia.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter