Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim porta la lluita contra la violència de gènere a les escoles infantils

L'Ajuntament inicia la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre” amb la lectura de un llibre

Educació 26 de septiembre de 2020 Redacció
Todos los 25 - libros escoletas

L'Ajuntament de Benicàssim ha iniciat aquest mes de setembre a les escoles infantils la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre” per conscienciar als més joves de la importància de lluitar dia a dia contra la violència de gènere. La campanya té com a protagonista la lectura infantil.

La iniciativa impulsada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benicàssim, arriba a les escoles infantils municipals Doloretes i Pintor Tasio amb el repartiment als escolars del llibre “Hugo i el Drac”, una història de violència de gènere contada des dels ulls d'un xiquet.

De l'autor Luis Abril i la il·lustradora Julia Martínez, la història narra en primera persona la realitat que molts innocents com Hugo han patit i pateixen. “És un conte perfecte per a sensibilitzar sobre el sofriment que en silenci viuen els fills de mares que pateixen violència de gènere, sense perdre la innocència i la fantasia d'un xiquet. El llibre és un gran homenatge a tots aqueixos Herois ”, ha afegit la regidora d'Igualtat, Vanessa Batalla.

La campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”, es va posar en marxa fa quasi tres anys a Benicàssim i el seu objectiu és recordar que la lluita contra la violència de gènere és un assumpte vital i diari i no una causa que només es reivindique una vegada a l'any.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter