Onda neta de brosses els barrancs com a prevenció per les pluges

La campanya #OndaNeta segueix avant amb el condicionament de les zones perifèriques per garantir la seguretat dels veïns

General 26 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_1908
Operari netejant els barrancs. Ajuntament d'Onda

L’Ajuntament d’Onda continua amb la campanya #OndaNeta, de neteja dels barrancs com a mesura preventiva davant les pluges. A més, aquesta campanya té com a objectiu evitar accidents i garantir la seguretat dels veïns.

Els operaris del consistori estan treballant en el desbrossament dels barrancs de El Salvador i partida Beniparrell. A més, s’han sanejat els camins de Faraons, el camí vell d’Alcora, de la Atalaia i Sènia Gasset. 

El conseller d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López ha destacat que en aquestes dates «mantenir els llits nets és fonamental per prevenir desgràcies davant la meteorologia de la tardor». També ha recalcat que els veïns d’Onda es mereixen uns camins nets i arreglats, «el que es tradueix en una major seguretat viària ja que al no haver-hi brosses els cotxes poden transitar amb una major visibilitat i els qui practiquen esport fer-ho amb major seguretat», indica. 

Pla d'Ocupació Agrària

Aquest estiu, l’Ajuntament d’Onda ha reforçat el servei de neteja i desbrossament de camins amb 28 operaris que han treballat durant dos mesos. Es tracta de veïns de la localitat en l’atur que han pogut estar ocupats per el Pla d’Ocupació Municipal.   

 

Te puede interesar
Lo más visto