Ares, Benassal, Catí i Culla impulsen el turisme gastronòmic aquesta tardor a l'Alt Maestrat

Berta Claramonte: «Som un destí gastronòmic per descobrir per a molts visitants»

Cultura 25 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
benassal-torre

Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla fomentaran el turisme gastronòmic durant aquesta acabada d'estrenar estació de tardor com a oferta de qualitat i de turisme responsable a l'Alt Maestrat #HumanLand. A Benassal han començat les reunions per a coordinar aquesta oferta com a part del Pla de Dinamització del Turisme Gastronòmic d'Alt Maestrat Human Land que impulsa Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme de Castelló.

«Som un destí gastronòmic per descobrir per a molts visitants», ha assenyalat la gerent de l'Associació, Berta Claramonte. «Som pobles molt atractius tant en el nostre patrimoni històric i cultural com en la naturalesa que embolica les nostres cases i les experiències turístiques relacionades amb l'esport, la gastronomia i la cultura que podem realitzar ací». A més, la gerent ha afegit que si tots van coordinats, «des del productor fins al restaurador o la botiga que embene els productes», poden oferir al visitant tota una experiència gastronòmica que permetrà descobrir-li aquest territori únic, no sols amb les vistes i el patrimoni, sinó també des dels gustos gastronòmics més exigents.

Hui dia ja s'han programat algunes de les activitats que es duran a terme en aquest Pla de Dinamització del Turisme Gastronòmic. El 17 d'octubre tindrà lloc a Benassal com a part del Mes de l'Avellana un tast de cerveses Montmirà i presentació de la cervesa Montcàil, elaborada amb aigua de Benassal. Aqueix mateix dia també tindrà lloc una degustació de productes locals amb l'explicació d'elaboració de productes amb avellana. I el dia 24, a Ares del Maestrat, degustació de productes locals i tast de vins de la IGP Castelló.

 

Te puede interesar
Lo más visto