El Mercat de la Mar de Borriana torna a la platja de l’Arenal

De moment en blocs alterns del 50% de parades cada diumenge per a complir amb les mesures de seguretat

General 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
mercatdelamar

El Mercat de la Mar de Borriana tornarà a instal·lar-se en la zona de la platja de l’Arenal a partir del proper diumenge 4 d’octubre. Es farà en blocs alterns del 50% de parades per a complir amb la separació de corredors i dels establiments, a més de controlar la distància social.

La regidora de Comerç, Sara Molina, ha explicat que dels 220 llocs adjudicats, cada diumenge s’alternaran i seran 110 parades les que se situaran en les instal·lacions per a comercialitzar els seus productes, tot seguint les mesures sanitàries i de seguretat. Sara Molina ha recordat “les notables millores que ha suposat la municipalització del servei i la gestió pública, que poden comprovar-se cada diumenge en el Mercat de la Mar”.

La regidora de Comerç ha subratllat que durant aquesta nova temporada del Mercat de la Mar s’incidirà en la “seguretat i en la conscienciació, tant de les persones venedores com de les usuàries, de les mesures sanitàries”, però també, igual que en les anteriors edicions, en la “conservació de l’espai i l’entorn en què se celebra el Mercat”. En aquest sentit, ha fet una crida a “la prudència a l’hora de realitzar les compres”, i ha apel·lat al “civisme i a la responsabilitat”.

A més, ha assenyalat que l’àmplia superfície del recinte i l’alternança temporal dels llocs permet complir les mesures de seguretat quant a les distàncies i separació que haurà d’haver-hi entre els llocs de venda. Sobre aquest tema, ha reiterat que des de l’ajuntament s’han pres totes les mesures indicades per la Generalitat, per tant, “la protecció i la seguretat estan garantides”.

Te puede interesar
Lo más visto