Almassora llança una app per a fomentar el turisme rural al Millars

L'eina inclourà serveis de narració, geolocalització , vídeos i fotografies per a millorar l'experiència dels turistes

General 28 de septiembre de 2020 Redacció
Almassora-Pantanet-de-Santa-Quitèria-640x300

L’Ajuntament d’Almassora, mitjançant la Regidoria de Turisme, ha llançat una app intel·ligent per a tractar de promoure el turisme rural a l'entorn del riu Millars. El consistori, juntament amb la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana, han financiat aquest projecte a parts iguals que tindrà un cost de 18.125 euros.

L'app ‘Birding Almassora’, comptarà amb serveis de narració, geolocalització de rutes, vídeos i fotografies actuals i històriques, amb l'objectiu de millorar l'experiència dels turistes que acudisquen al Millars i potenciar el turisme ornitològic de cara a aquesta tardor i la famosa arribada dels flamencs a aquest hàbitat.

Amb aquesta diversificació del turisme es pretén evitar l'estacionalitat dels turistes que visiten la localitat, alhora que l'aplicació també remarca la importància del turisme sostenible i respectuós.

Amb aquesta app els usuaris podran veure els punts d’interés que li esperen i personalitzar la seua ruta. A més,  també inclou un joc interactiu i divertit perquè els més xicotets puguen participar en el descobriment d’ocells, fauna i flora.

Te puede interesar
Lo más visto