Un ex assessor de Carlos Fabra citat a declarar davant els jutjats

El ex assessor va ocupar diversos càrrecs quan Fabra era president de la província castellonenca

Política 29 de septiembre de 2020 Redacció
1fabra-k4bB--620x349@abc

Un ex assessor de Carlos Fabra ha sigut cridat a donar declaracions al jutjat per la investigació del suposat entramat financer amb centenars de comptes bancaris vinculats a Carlos Fabra. En aquests comptes, l'ex líder del Partit Popular a Castelló ocultava béns del seu patrimoni per a dificultar l'execució de la sentència de presó l'any 2013.

El ex assessor declarat a investigar va ocupar diferents càrrecs durant els anys que Fabra va ser president de la província castellonenca, com a secretari particular de Fabra, director de gestió i finalment assessor presidencial.

A més del ex assessor, en el marc d'aquesta investigació també hi ha altres tres persones citades a investigar, la seua dona, María Amparo Fernández i un dels seus fills. D'altra banda, també se sap que en l'entramat financer estan involucrats alguns empresaris castellonencs que de moment no han sigut investigats ni citats a declarar.

La causa contra el ex polític del PP, que sembla prendre forma ara, va arrancar en 2017 quan la fiscalia li va denunciar per presumptes comissions per delictes de frustració de l'execució, tràfic d'influències, blanqueig de capitals, suborn i negociacions amb funcionaris.

Fabra ja va ser condemnat en 2013 a 4 anys de presó i a pagar una multa de 1,4 milions d'euros per delictes contra la Hisenda Pública.

Te puede interesar
Lo más visto