Els aficionats del CD Castelló tindran un homenatge en forma de dibuix

La Federació de Peñes del club obri el càsting per a triar el dibuix que es plasmarà en la rotonda de la font

Esports 30 de septiembre de 2020 Redacció
15942127081532

Els aficionats del CD Castelló tindran un homenatge en forma de dibuix en una de les parets de la mítica rotonda de la font.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló s'ha posat en contacte amb la Federació de penyes del CD Castelló (Fedpecas) per a informar de la iniciativa i que aquesta decidisca que dibuix plasmar en la façana.

Per part seua, la Federació de Penyes del club ha emés un comunicat informant del projecte i assenyalat que en tractar-se d'un homenatge a l'afició, ha de ser aquesta mateixa la que decidisca el dibuix definitiu. Així doncs, s'ha obert un càsting perquè tot aquell que desitge puga enviar el seu dibuix i en un termini de dues setmanes, després d'una votació en xarxes socials, es seleccione al guanyador.

Els dibuixos o imatges es podran enviar a través de Whatsapp al número 643 70 36 30. El guanyador, a més de veure el seu dibuix representant a l'afició albinegra, aconseguirà una samarreta de Planelles de la final de copa. El segon seleccionat rebrà una bufanda i una motxilla i el tercer classificat una bufanda. 

El jurat el formarà part una persona del club, una altra de la Fedpecas i una altra de l'Ajuntament de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto