Almassora traurà un concurs públic per a cobrir les obres d'Urbanisme

El termini de presentació d'ofertes expira el 21 d'octubre i es seleccionaran set adjudicataris

Política 30 de septiembre de 2020 Redacció
Plaza-Iglesia-la-Vila-Almassora-2-710x500

L'Ajuntament d'Almassora llançarà a concurs públic la licitació per a un acord de contractació per valor de 800 mil euros destinats a obres fomentades pel departament d'Urbanisme. L'objectiu d'aquesta mesura és fer front a la càrrega de costos provocada pels programes Feder i Edificant i donar suport a quatre anys de projectes, com els vinculats al pla d'infraestructures educatives de la Generalitat.

El termini de presentació d'ofertes expirarà el 21 d'octubre d'aquest mateix any i segons fonts de l'Ajuntament, es seleccionaran set adjudicataris per a afavorir la concurrència d'empreses durant els pròxims anys.

El contracte estipulat tindrà una vigència de quatre anys i afectarà la totalitat de prestacions que desenvolupa l'àrea d'Urbanisme: arquitectura, enginyeria, planificació urbana, ciència, tecnologia, paisatgisme i assajos, així com anàlisis tècniques.

«Reivindicar la construcció o reforma dels centres educatius i desenvolupar totes les obres cofinançades per la UE, com a carrils bici, la conversió en zona de vianants de la Vila o la creació de la pantalla verda del Serrallo suposa un increment en la càrrega de treball d'aquesta administració que hem de gestionar eficaçment per a no perdre les subvencions», ha apuntat l'alcaldessa de la localitat, Merche Galí.

Aquesta mesura és la primera vegada que es posa en pràctica en la localitat i segons fonts municipals, permetrà dinamitzar al màxim la labor de contractació que habitualment alenteix els processos.

Te puede interesar
Lo más visto