Detenen a quatre persones en Borriol i Segorbe per delictes d'estafa, apropiació indeguda i falsedat documental

El 15 de setembre es va aconseguir recuperar la màquina a Eivissa i se li va donar al seu propietari

Successos 01 de octubre de 2020 REDACCIÓN
1316161_1
Guardia Civil amb la màquina estafada. Guardia Civil

La Guardia Civil de Castelló ha detingut a quatre persones, com a supòsits autors de dos delictes d’estafa, un delicte d’apropiació indeguda i un altre de falsedat documental, tots aquests delictes s’haurien comés a les localitats de Borriol i Segorbe. 

El passat 30 de juny, la Guardia Civil va iniciar una investigació després de rebre una denúncia en la caserna de Vilafamés, on un home posava en coneixement de les autoritats que havia comprat una maquina elevadora per un valor de 20.000 euros i que després de dos meses no l’havia rebut.

A més, l’home afectat va informar que s’havia posat en contacte amb els venedors i que aquests li van donar un xec que no tenia fons, i li van fer pagar les despeses de gestió per un valor de 600 euros. Després d’això, el perjudicat va tornar a parlar amb els supòsits venedors i li van deixar una màquina del mateix tipus, mentre que la seua no arribava. 

Mentre la investigació es duia a terme, la Guardia Civil de Segorbe va rebre una altra denuncia, on altra persona informava que havia sigut víctima d’un supòsit delicte d’apropiació indeguda. Aquesta denuncia mostrava que s’havia alquilat una màquina elevadora a una empresa de Murcia, però que l’abonament no va arribar mai. Es va comprovar que el contracte ho havia realitzat altra persona i que la màquina s’encontrava a Eivissa. 

Després d’investigar de manera minuciosa les denuncies i les dades aportades, els agents van establir una connexió entre ambdues denuncies. Amb les proves recavades, la Guardia Civil va poder identificar, localitzar i detenir en Castelló als quatre integrants de l’empresa de Murcia com a supòsits autors dels delictes d’estafa, apropiació indeguda i falsedat documental. 

El dia 15 de setembre es va aconseguir recuperar la màquina elevadora a Eivissa, sent lliurada al seu legítim propietari a Segorbe. L'actuació ha estat realitzada per efectius de l'Equip ROCA de Castelló i la Guàrdia Civil de Segorbe.

Te puede interesar
Lo más visto