Giuliani’s acompanya al CD Castelló en LaLiga SmartBank

Aquesta temporada serà la quarta en la qual la popular cadena de restaurants que dirigeix l'empresari castellonenc Álvaro Amores estiga al costat de l'equip albinegre

Esports 01 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Giulianis2-1024x576

Giuliani’s Grup Gastronòmic, patrocinador oficial del CD Castelló, ha acompanyat al conjunt ‘orellut’ en els seus èxits més recents. El director de Negoci, Pepe Mascarell, i l'entrenador del primer equip, Óscar Cano, van visitar les noves oficines de Giuliani’s Grup Gastronòmic per a entregar a Álvaro Amores l'elàstica albinegra d'aquesta nova etapa en LaLiga SmartBank, en la qual Giuliani’s figura en la part posterior al costat del nom i dorsal dels jugadors.

"Aquesta temporada tornarem a comptar amb el suport de Giuliani’s i d'Álvaro Amores, que tenen ADN albinegre i, amb el seu gran suport, hem aconseguit l'objectiu de tornar al futbol professional" afirma Pepe Mascarell. "Amb Giuliani’s hem aconseguit dos ascensos en molt poc temps i hem aconseguit rècords d'abonats que han sigut notícia a nivell nacional. El CD Castelló i Giuliani’s no tenim sostre i és un plaer afirmar que continuarem creixent junts en aquesta bonica etapa que acaba de començar en Segona Divisió" afig el director de Negoci de l'entitat albinegra.

Per part seua, Álvaro Amores va recordar, també, el notable creixement que han tingut el CD Castelló i Giuliani’s en els últims anys: "Quan Giuliani’s i el CD Castelló van iniciar la seua marxa junts en la temporada 2017-18, que va acabar amb l'ascens a Segona B, Giuliani’s només comptava amb un restaurant en el Centre Comercial La Salera. Des de llavors, hem obert Giuliani’s Centre, Giuliani’s Ocean Spirit (Grau), Giuliani’s Platja (Benicàssim), la Taverna Matxet, la terrassa "Bianco" i el restaurant American Danny’s Burger, i tenim un projecte molt interessant per a revitalitzar el Port Azahar", explica l'empresari castellonenc. "Segur que tant per al Castelló com per a Giuliani’s, el millor està per arribar i és plaer tornar a fer costat al Club on el mereix, en el futbol professional", finalitza Amores.

Te puede interesar
Lo más visto