L'Ajuntament de Peníscola obri el termini de sol·licituds d'ajudes a PIMES i autònoms

El consistori de la localitat destinará 400.000 euros per a este tipus de ajudes

Política 04 de octubre de 2020 Redacció
Pie_de_foto2342_NoticiaAmpliada

L'Ajuntament de Peníscola ha aprovat en el ple municipal una de les mesures que es contemplen en el Pla de Mesures de Xoc per a la Reactivació i que es concreta en la creació d'una línia d'ajudes per a Pimes i autònoms.

L'objectiu d'estes ajudes és protegir l'interés general del municipi, actuant directament sobre les persones físiques i jurídiques més afectades per a afrontar esta situació extraordinària i a fi d'evitar que s'originen conseqüències econòmiques i socials irreversibles per als seus habitants, contribuint a la reactivació de l'economia local", ha explicat l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez.

Amb l'aprovació definitiva en el ple d'esta línia d'ajudes municipals, l'Ajuntament consigna 400.000 euros per a destinar-los a esta comesa, import que procedix de romanents de tresoreria per a gastos generals, del superàvit i estalvis de l'any anterior.

Es concedirà una quantitat fixa de 1 000 euros als titulars de l'activitat econòmica els locals o establiments dels quals hagen hagut de suspendre la seua obertura al públic a conseqüència de la pandemia. Además, es concedirà una quantitat fixa de 500 euros a aquelles persones físiques o jurídiques titulars de l'activitat econòmica que no s'haja vist afectada pel tancament d'establiments, però hagen patit una reducció de la seua facturació en  al menys un 75 %.

La sol·licitud de les ajudes pot realitzar-se de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, on s'informa dels requisits i documentació necessaris per al trámite. Además es pot realitzar la sol·licitud de forma presencial en les dependències del Servici d'Atenció Ciutadana des de demà i durant vint dies hàbils. Per a això, és indispensable sol·licitar cita prèvia.

Te puede interesar
Lo más visto