El programa de vacances Castelló Sénior de la Diputació torna en 2021

El projecte compta amb 10.000 places que s'assignaran mitjançant sorteig

General 04 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Programa Vacaciones sociales 2020 de la Generalitat V. Ajuntament d'Aspe
Programa de vacances socials 2020 de la Generalitat Valenciana. Ajuntament d'Aspe

La Diputació activa de nou el programa de vacances per a majors amb torns del 10 de març al 15 de juliol. La comissió permanent del Patronat Provincial de Turisme ha aprovat les bases de la nova convocatòria, que obrirà el termini per a preinscriure's del 15 al 30 d'octubre a través de mitjans electrònics o per correu postal. L'assignació d'alguna de les 10.000 places que s'ofereixen es realitzarà per primera vegada per sorteig i no per ordre d'inscripció.

El Patronat Provincial de Turisme ha donat el vistiplau al calendari que la Diputació activarà durant 2021 amb l'objectiu de fer costat al sector turístic provincial en l'actual context de crisi econòmica provocat per la pandèmia de la Covid-19. Així, la comissió permanent del Patronat, presidida pel president de la Diputació, José Martí, ha aprovat per unanimitat la modificació de les bases, que suposa definir els torns vacances del 10 de març al 15 de juliol de 2021.

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals diferents: ‘Vacances en la Costa de Castelló‘, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Per primera vegada s'anul·la la inscripció presencial en el registre del Palau Provincial, per la qual cosa tots els interessats hauran de fer-ho a través de mitjans electrònics o correu postal. «Creiem que és la millor solució per a evitar primer cues innecessàries i, segon, eliminar la concentració de persones en l'actual situació sanitària que ocasiona la pandèmia», destaca la diputada de Turisme, Virginia Martí. Al costat d'això, un altre dels importants canvis és que les places s'assignaran per sorteig i no per ordre d'inscripció, com es feia fins hui.

Subvencions «en espècie» del Patronat Provincial de Turisme 

El cost de les places serà de 176 euros per plaça per al ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló'; de 159,50 euros per plaça per a les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i de 447,50 euros per plaça per a les ‘Estades en Balnearis’.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions «en espècie», sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

  • 80 euros per plaça per al ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’. Tot inclòs.
  • 50 euros per plaça per a les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’. Tot inclòs.
  • 125 euros  per plaça per a les ‘Estades en Balnearis’.
Te puede interesar
Lo más visto