Onda incrementa els seus contagis i tanca les instal·lacions esportives com a mesura preventiva

Actualment la localitat compta amb 102 casos actius per coronavirus

Sanitat 02 de octubre de 2020 REDACCIÓ
6956691601_4cabbbe663_c

L'Ajuntament d'Onda s'ha vist obligat a tancar les instal·lacions esportives i a cancel·lar els esdeveniments programats durant el cap de setmana degut a l'augment de casos de coronavirus en la localitat, que ja suma 102 casos actius.

L'alcaldessa Carmina Ballester ha rebut, per primera vegada, un informe del director de Salut Pública dels departaments de Castelló i La Plana en el qual s'analitza la situació a la ciutat i estableix una sèrie de recomanacions a seguir com el tancament temporal d'instal·lacions esportives en el nucli urbà, la recomanació d'evitar les reunions familiars i la conveniència de limitar les visites en la residència de la tercera edat i en els centres de dia. Aquest informe es pot consultar en la web municipal www.onda.es. L'informe estableix, a través de l'estudi de rastrejadors, tres nuclis pròxims a l'Avinguda Catalunya on s'han declarat els brots. Així mateix, el document reflecteix que la població afectada oscil·la majoritàriament en edat laboral, entre els 35 i els 65 anys.

L'alcaldessa s'ha dirigit en un vídeo a la ciutadania per a explicar-los la situació: «Estem davant un examen de ciutadania i hem de ser tots responsables per a superar aquesta crisis junts. Per això, aquest govern executarà immediatament les recomanacions de Salut Pública i continuarem treballant sense descans, com fem des de març, per a no deixar a cap veí desatés»

L'Ajuntament ha reactivat el Servei d'Atenció Domiciliara a través del qual els veïns que hagen de fer quarantena puguen sol·licitar la compra d'aliments, medicaments o qualsevol altre producte. Els telèfons habilitats per Serveis Socials per a sol·licitar-ho són 666 042 720 i 666 044 078.

Te puede interesar
Lo más visto