Onda salda el total de les ajudes municipals a 480 autònoms

L'Ajuntament ha activat el Pla d'Impuls d'Autónoms amb una inversió d'un milió d'euros

General 05 de octubre de 2020 REDACCIÓ
AYUDA AUTÓNOMOS
Ajuda autónoms en Onda. Ajuntament d'Onda

L’Ajuntament d’Onda ja ha pagat la totalitat d’ajudes per a 480 autònoms corresponents al Pla Municipal d’Impuls que afecta a aquest col·lectiu i que el govern municipal va posar en marxa degut a la crisi econòmica que ha provocat el coronavirus. 

D’aquesta forma, la Junta de Govern ja ha resolt el 100 % de les ajudes als autònoms de la localitat, que sumen una inversió total d’un milió d’euros, a més, els tècnics municipals ja han revisat tots els documents justificatius. El rang de les ajudes oscil·la entre 200 euros per a aquells autònoms que van cessar la seua activitat fins als 2.400 euros per als qui es van mantindre en actiu durant l'estat d'alarma.

L'objectiu d'aquest ambiciós Pla, consensuat en el gran pacte ‘Tots Per Onda’, «és ajudar a mantindre oberta la persiana del comerç local i dels xicotets empresaris davant aquests moments d'incertesa i crisi econòmica derivada de la pandèmia», ha apuntat l’edil d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella.

Sobre aquest tema Aguilella, ha destacat que «vam ser el primer Ajuntament a convocar aquest tipus d'ajudes i també estem sent el primer a resoldre-les i pagar-les gràcies al treball intens que estan desenvolupant els tècnics de promoció econòmica, intervenció i tresoreria que estan agilitant la seua gestió amb la major rapidesa possible. És vital agilitar el pagament perquè el moment en què necessiten l'ajuda és ara».

Te puede interesar
Lo más visto