La Diputació llança una campanya per a sensibilitzar dels riscos de contagis que es poden donar en celebracions

Baix el lema '#DonaUnPas' es vol connectar amb els joves per a conscenciar-los

Sanitat 06 de octubre de 2020 REDACCIO

Campanya #DonaUnPas per a conscienciar als joves de la Covid-19. Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ha llançat una campanya per les seues xarxes socials per conscienciar dels riscos de contagis que hi ha associats a les celebracions, a més especialment, aquesta campanya esta dirigida als joves. 

La institució vol connectar amb la gent més jove amb una història fàcilment identificable. La campanya, baix el títol ‘#DonaUnPas’, tracta d’una festa per a que pugen veure els riscos que per a ells i el seu entorn més pròxim pot comportar no portar la mascareta, compartir vasos o cigarretes en entorns d’oci. 

La diputada provincial de joventut, Lluïsa Monferrer, ha assegurat: «no es tracta de senyalar a la joventut, perquè son una minoria els que no segueixen les normes o baixen la guàrdia en situacions puntuals, però hi ha que posar els esforços en sensibilitzar sobre el que no està bé, i més en concreto, quan parlem de que pot haver un perjudici en la salut de les persones». A més, ha indicat que com corporació «tenim que arribar a tot el món i explicar les mesures a seguir per a que molt prompte puguem tornar a la normalitat que vivíem abans de la pandèmia. I açò ira dirigit tant als joves com als adults».

Des de la Diputació Provincial es recorda que cal seguir les normes de les autoritats per a combatre la Covid-19: L'obligatorietat de portar màscara; mantindre la distància de seguretat, llavar-se les mans sovint i no reunir-se en grups majors del permés.

Te puede interesar
Lo más visto