La Vall d'Uixó portarà la campanya de vacunació de la grip als centres socials

L'Ajuntament vol evitar les massificacions de pacients als centres de salut

General 06 de octubre de 2020 Redacció
Vacunació-centres-socials-710x500

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha traslladat la campanya de vacunació de la grip als centres socials de la localitat. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar les massificacions de pacients als centres de salut. A aquests centres socials habilitats hauran d'acudir les persones majors de 65 anys que hagen de vacunar-se contra la grip sense necessitat de demanar cita prèvia, només mostrant el carnet SIP.

La regidora de Serveis Socials, Mariana Artero, ha explicat els procediments a seguir per a arribar als centres socials de cada àrea: “Cada ciutadà coneix on es troba el centre social del seu barri, no obstant això, en cas de dubte, poden consultar-ho en el mapa que hem dissenyat o bé acudir al centre social de referència que tinguen més prop de casa”.

Artero ha demanat paciència als ciutadans que necessiten vacunar-se contra la grip perquè les vacunes "arriben de manera escalonada", per això que s'ha hagut d'establir la campanya de vacunació d'octubre a novembre.

Jesús Garcia, coordinador del Centre de Salut I, ha explicat que les persones menors de 65 anys amb malalties cròniques o patologies de risc sí que han d'acudir al centre de salut: “sí ja s'han vacunat altres anys, han de cridar al centre de salut per a demanar cita, i si mai s'han vacunat, han d'acudir al metge de capçalera o pediatra perquè valore si pateix una patologia de risc”.

D'altra banda, per a aquelles persones que no poden desplaçar-se, rebran atenció del personal sanitari a domicili per a ser vacunades.

Per a la campanya s'han dissenyat cartells promocionals que es podran consultar en les fleques i farmàcies de tota la localitat, a més de locutar tascons informatius que seran emesos a traves de la ràdio i de bàndols que circularan per els barris.

Per a qualsevol dubte es pot contactar amb la Regidoria de Salut Pública al número 964 69 03 92.

Te puede interesar
Lo más visto