L'alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, dóna positiu per Coronavirus

Durant aquests dies, l'alcaldessa continua treballant des del seu domicili i resolent els temes del municipi de manera telemàtica

Sanitat 06 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Silvia-Colom-candidata-a-la-alcaldía-de-Vilafranca-por-el-PSPV-PSOE-710x500

L'alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, està confinada i aïllada en el seu domicili després d'haver donat positiu per Coronavirus en una prova PCR practicada el dissabte 3 d'octubre. Ja estava confinada en el seu domicili des de la setmana passada després d'haver estat en contacte amb una persona que havia donat positiu. Per aquest motiu Silvia Colom ja havia sigut sotmesa a una prova PCR que va donar negatiu. No obstant això, mantenia el confinament preventiu seguint les indicacions mèdiques.

La primera edil de la localitat es troba amb bon estat de salut i seguint les indicacions mèdiques. Abans si es fes públic aquest comunicat l'alcaldessa ha comunicat la situació a l'equip de Govern i als portaveus dels grups polítics representats a l'Ajuntament de Vilafranca. Durant aquests dies l'alcaldessa continua treballant des del seu domicili i resolent els temes el dia a dia del municipi a través dels mitjans telemàtics.

Te puede interesar
Lo más visto