Vila-real comença una campanya de sensibilització de la COVID-19 amb activitats de dinamització en espais públics

La primera jornada es va celebrar al jardí Jaume I amb una companya de teatre

Sanitat 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
campanya prevenció COVID-19 parcs (2)
Primera jornada campanya prevenció COVID-19. Ajuntament de Vila-real

L’Ajuntament de Vila-real va començar ahir una campanya per a conscienciar als ciutadans sobre les mesures d’higiene i prevenció front la COVID-19 amb activitats de dinamització en espais públics. Aquesta iniciativa va sorgir del consens dels grups municipals en la taula política del Pacte pel renaixement de Vila-real i va arrancar amb animació als parcs infantils, a més, a fi de contribuir a la recuperació de la cultura local, les companyies teatrals van ser les encarregades de realitzar les activitats que inauguraven aquest projecte. 

Durant la vesprada d’ahir es va celebrar la primera acció teatral al jardí de Jaume I i el parc infantil al costat de l’Alqueria del Carme, a l’entorn de diversos centres educatius, amb l’objectiu de recordar a les famílies i, especialmente a la población infantil i juvenil, la importancia de cumplir les mesures preventives a través d’una activitat dinàmica i creativa. 

Per aquest motiu, també es va proceder al  repartiment d'envasos de gel hidroalcohòlic entre el públic. «Amb aquesta iniciativa donem compliment a l'acord de tots els grups polítics de destinar una partida de 10.000 euros per a aquesta mena d'activitats de conscienciació en espais públics, i que suposa també un incentiu per a les empreses teatrals que en aquests moments estan també patint les conseqüències de la crisi», va remarcar el coordinador del Pacte pel renaixement i regidor d'Economia, Xus Madrigal. De moment la campanya recorrerà onze parcs infantils més de la ciutat en quatre jornades.

Te puede interesar
Lo más visto