L'Associació de Comerciants de Vinaròs potencia el comerç local amb la campanya ‘On estan els logos?’

La iniciativa repartirà un total de 1.050 euros en vals descompte de 25 euros cadascun

General 07 de octubre de 2020 Redacció
ANGELA-PEREDA-710x500

L'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV) ha inciat la campanya ‘On estan els logos?’ per a potenciar el comerç de proximitat en la localitat. Aquesta nova iniciativa repartirà durant les pròximes tres setmanes un total de 1.050 euros distribuïts en vals descompte per valor de 25 euros cadascun. La campanya que es va iniciar el dilluns dia 5 d'octubre es prolongarà fins al diumenge dia 25 d'octubre.

Angela Pereda, president de la ACV, va explicar ahir en què consistia la campanya: "Cal buscar quatre logos que estaran exposats cadascun d'ells en diferents comerços de la ACV. Cada setmana es canviarà la ubicació d'aquests".

Una vegada localitzats aquests logos hi haurà dues maneres de participar en la iniciativa, bé emplenant una papereta que s'aconsegueix en els establiments associats a la ACV, o bé a través del correu electrònic de l'associació: [email protected].

En la papereta o en el missatge de correu electrònic haurà de indicar-se el nom de cada comerç on es troben els logos, identificant la setmana que s'han trobat, així com el nom i el telèfon de la persona que entrarà al sorteig.

Cada setmana se sortejaran catorze vals de 25 euros, set per als quals emplenen les paperetes i altres set per als quals participen per correu electrònic. Per a aconseguir el premi haurà de mostrar-se un tiquet de compra en locals de l'associació adscrits a la campanya.

Te puede interesar
Lo más visto