Carmina Ballester demana al Consell que s'atenguen les demandes del ondenses en els pressupostos autonòmics del 2021

L'alcaldessa reclama el dubte a la Generalitat i la col·laboració en la posada en marxa del servei de mamògraf de la ciutat

Política 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
IMG_2927
Reunió telemàtica per abordar les necessitats d'Onda. Ajuntament d'Onda

Carmina Ballester, l’alcaldessa d’Onda, s’ha reunit aquest matí amb el director general de l’Administració Local, Antoni Such, a més amb el director de Presidència de la Generalitat Valenciana en Castelló, Adolf Sanmartín, per abordar les necessitats d’Onda en vista de la preparació dels pressupostos autonòmics de 2021.

Durant aquesta trobada la primera edil ha instat als representants de la Generalitat a agilitar el pagament del deute del Consell amb els veïns d’Onda, que hui dia ascendeix a 2.068.560,91 euros, corresponents a factures impagades del Pla Edificant, serveis socials, plans d'ocupació i altres programes que ha prestat l'Ajuntament.

A més, també ha tornat a reclamar la construcció de la segona residència de majors que la vicepresidenta de la Generalitat va prometre fer realitat en 2017. Cal recordar que hui dia l'únic servei d'atenció residencial, que presta la residència d'ancians Monsenyor Fernando Ferris, només cobreix 66 places i hi ha 4.297 majors de més de 64 anys empadronats a Onda.

«Esperem que el govern autonòmic invertisca a Onda en 2021 i no torne a discriminar els ondenses com ha fet enguany. Tenim molts projectes pendents que requereixen de voluntat política per a ajudar a fer una Onda millor», ha destacat l’alcaldessa.

Altres punts que s'han tractat durant la reunió han sigut la petició de l'Ajuntament al govern autonòmic de col·laborar en la posada en marxa del servei de mamògraf a la ciutat, del qual podrien beneficiar-se més de 5.000 dones; la construcció de la ronda nord i est d'Onda; o la canalització d'aigües en la rotonda a l'altura de Navarti de la CV-20 per a evitar inundacions i accidents.

Te puede interesar
Lo más visto