La Comunitat aconsegueix quasi un 80% d'ocupació turística durant el pont d'octubre

Els hotels de l'interior de la província de Castelló preveuen una ocupació del 80,63%

General 09 de octubre de 2020 REDACCIÓ
turismo-rural-castellon

Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, ha assenyalat que «els hotels de l'interior de la Comunitat Valenciana tenen una previsió d'ocupació per a aquest pont del Pilar que ascendeix a un 76,07%». Colomer ha avançat així els resultats de l'enquesta realitzada per Turisme a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana.

Segons aquest sondeig, els hotels de l'interior de la província de Castelló tenen unes expectatives d'ocupació del 80,63% i en el litoral de Castelló, el grau de previsió estimat per places dels seus hotels se situa en un 63,02%. A l'interior de la província de València, les reserves dels seus hotels estan en un 73,67%. Respecte a la província d'Alacant, els hotels de l'interior tenen reservat per a aquests dies un 64,39%.

El titular de Turisme ha assenyalat que aquestes previsions «ens han d'animar per a continuar treballant en la recuperació del turisme de la Comunitat, mostrant-nos com un destí segur i per a ser redescobert». A més, ha ressaltat que aquestes previsions mostren que en la nova normalitat el turisme d'interior s'està incrementant.

Te puede interesar
Lo más visto