LaLiga canvia el partit entre Las Palmas i el CD Castelló del dimarts 20 al dimecres 21

El conflicte entre LaLiga i l'RFEF torna a canviar els horaris de partit a menys d'una setmana de disputar-se

Esports 16 de octubre de 2020 Redacció
cd-castellon-entrenamiento

LaLiga ha anunciat un nou canvi d'horari en un partit del CD Castelló. L'organisme nacional ha anunciat que els partits de Segona Divisió que es disputarien el pròxim dimarts 20 passaran al dimecres 21 a causa d'una "obstaculització de la RFEF", en un capítol més del conflicte existent entre totes dues organitzacions.

Pel que sembla, la jutgessa única del Comitè de Competició de la RFEF, Carmen Pérez, ha decidit que els horaris dels tres partits de segona, entre ells el que disputen Las Palmas i el CD Castelló, passaran de disputar-se el dimarts a les set de la vesprada al dimecres a la mateixa hora.

L'RFEF ha justificat aquest canvi al·legant que, d'acord amb les bases de la competició, els partits entre setmana només poden disputar-se en dimecres i dijous. 

Amb aquest canvi, LaLiga torna a variar els seus horaris faltant menys d'una setmana per a disputar-se i ja es la segona vegada que el CD Castelló s'ha vist perjudicat per la contínua disputa entre LaLiga i l'RFEF.  En la segona jornada de lliga, el partit diputat contra el Màlaga va passar del divendres al dissabte, perquè la federació espanyola només autoritza a jugar dissabtes i diumenges. 

Te puede interesar
Lo más visto