Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola es prepara per acollir aquest cap de setmana el VIII Infinitri Half Triathlon

L'esdeveniment comptarà amb la participació de al voltant de 400 triatletes de tots els costats del món

Esports 17 de octubre de 2020 Redacció
IMG_20201016_111224

L’organització i l'Ajuntament de Peníscola estan ja ultimant els últims detalls per a acollir demà diumenge, dia 18 d'octubre, la vuitena edició de l’Infinitri Triathlon Peníscola.

L'esdeveniment es realitza des de 2013, habitualment el mes d'abril i sempre en distància Half o mitjana distància, és a dir, que els participants començaran a les 8.30 del matí nadant 1900 metres al voltant del castell de Peníscola, seguits de 90 quilòmetres de ciclisme per l'interior de la comarca, per a acabar amb mitja marató (21 quilòmetres), just abans d'entrar en la plaça de Santa Maria, en el cor de la ciutat antiga, coneguda mundialment per ser escenari natural de la sisena temporada de Game of Thrones.

"Estem molt il·lusionats amb reprendre l'activitat dels esdeveniments esportius, estem convençuts de la importància de continuar programant activitats de caràcter cultural i esportiu per a dinamitzar l'activitat econòmica, complint amb les mesures de seguretat", ha declarat el alcalde de la localitat, Andrés Martínez.

L'organització, l'àrea d'Esports, la brigada municipal d'obres i serveis, així com la Policia Local, han coordinat un dispositiu de seguretat per a l'acolliment de l'esdeveniment que compta amb mesures especials i controls d'aforament per al seu desenvolupament.

L'esdeveniment, en el qual enguany participaran al voltant de 400 triatletes, compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i amb el suport dels Cossos de Seguretat de l'Estat.

La informació sobre els talls viaris i la reorganització del trànsit en la zona, en aquest enllaç:

http://www.peniscola.org/ver/13023/viii-infinitri-half-triatholn.html

Tota la informació de la prova i el seguiment d'aquesta, es pot realitzar en el web oficial de l'esdeveniment:

http://halftriathlon.infinitri.es/peniscola

CARTEL A3 PEÑÍSCOLA 2020 tim don EN

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter