Detingut i a presó un agressor sexual de Vinaròs per reincidir

L'agressor va ser condemnat a nou anys de presó en el 2009

Successos 20 de octubre de 2020 REDACCIÓ
718694_1
El condemnat quan va donar una roda de premsa a Vinaròs que es va veure en totes les televisions d'Espanya

Enrique Lorente Guardiola, el veí de Vinaròs que va ser condemnat a nou anys de presó per la violació d'una menor de 16 anys a Benicarló, ha tornat a ser detingut després de reincidir. L’agressor sexual ara té uns 40 anys i va eixir de presó a principis d’aquest any. Així, recentment va utilitzar el mateix modus operandi emprat en anteriors ocasions per tornar a violar en la província

Aparentment, l’home va captar una dona a Benicarló i la va pujar al seu vehicle i, una vegada a Vinaròs, va agredir-la sexualment. Aquest sistema es el mateix que va emprar a l’any 2009 per a violar a una adolescent. 

La dona de Benicarló va denunciar els fets fa un mes, aproximadament, i els agents de la Guàrdia Civil han aconseguit identificar a l’agressor i detindre-ho. Un dels protocols dels investigadors quan es produeix un succés així és comprovar quins agressors sexuals es troben en llibertat i si el seu modus operandi coincideix amb el cas sota investigació. En aquesta ocasió, amb Lorente van saltar totes les alarmes. Després del seu arrest, l'autoritat judicial competent ha ordenat la seua volta a presó.

Recordar que el telèfon 016 d'assistència a víctimes de violència de gènere atén a dones que patisquen assetjament o violència sexual.

Te puede interesar
Lo más visto