Cuadrado ressalta el paper de Ciutadans assenyalant que és “útil” per a les polítiques valencianes

Per part seua, el coordinador autonòmic, Toni Cantó, ha advocat per “treballar per a il·lusionar a l'afiliació”.

Política 20 de octubre de 2020 Redacció
20201020 Cuadrado y Cantó

“Ciutadans és la Comunitat Valenciana és un exemple. Està demostrant que és útil i està fent una gran faena tenint la mà, fent propostes i, alhora, sent exigents i crítics amb el Consell”. Així s'ha pronunciat el sotssecretari primer de Ciutadans (Cs), Carlos Cuadrado, en roda de premsa després de la primera reunió del Comité Autonòmic a València, al costat del coordinador del partit, Toni Cantó.

Cuadrado ha explicat que “els afiliats són el centre del partit” i ha destacat que “Ciutadans és un partit de centre”, que “ha col·laborat en els pactes de la reconstrucció perquè ha comprés que és el moment de treballar, encara que sent crítics amb les polítiques que no ens agraden”. “La societat no perdonaria que ens tiràrem les andròmines al capdavant; els ciutadans han fet coses extraordinàries i no pot ser que els partits polítics no puguem asseure'ns a negociar i a arribar a acords amb l'objectiu que els pressupostos siguen el més taronja possibles”.

Per part seua, el coordinador autonòmic, Toni Cantó, ha advocat per “treballar per a il·lusionar a l'afiliació” i, sobre la reunió mantinguda ahir amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha subratllat que està “satisfet” perquè “Puig va rebre les cinc propostes de Ciutadans de forma molt positiva”.

En aquest sentit, el líder de Cs a la Comunitat Valenciana ha recordat els cinc eixos de Ciutadans per als pressupostos, que passen per “ampliar a 8.000 les places per a metges i infermers, dur a terme la col·laboració públic-privada per a augmentar les places de residències, augmentar les ajudes per als autònoms, millorar l'aprenentatge de l'anglés, no pujar els impostos i dur a terme una auditoria per a veure quina mancada i quina sobra en l'Administració”.

Te puede interesar
Lo más visto