Castelló es manté com la província amb millor ocupació hotelera durant la setmana del 12 al 18 d'octubre

Existeix una gran preocupació per part del sector del turisme degut a l'evolució negativa de les dades de la pandèmia a Espanya

General 21 de octubre de 2020 Redacció
rincones-urbanos-castellon
Castelló de la Plana. Castellón turismo

La setmana 42 de l'any (del 12 al 18 d'octubre) ha tingut un alt nivell d'ocupació en els punts turístics de Benidorm, Costa Blanca, província de València i la província de Castelló.

Les dades oferides per BigDataHosbec assenyalen que l'ocupació hotelera continua mantenint el pols encara que el mercat turístic és cada vegada més dèbil. En zones vacacionals com Benidorm i Castelló, malgrat comptar amb una planta hotelera oberta molt per davall del normal són destacables ocupacions del 45 % i 49 % respectivament. Pitjors dades són els de Costa Blanca amb un 30 % o València amb un 19 %.

Així, existeix una gran preocupació per part del sector per l'evolució negativa de les dades de la pandèmia a Espanya i les mesures restrictives que s'estan imposant, però alhora es confia que la Comunitat Valenciana puga mantindre aquesta posició quasi de ‘illa’ amb unes bones dades. Des del turisme s'anima al Govern Valencià a treballar incansablement a mantindre a ratlla el virus en la Comunitat perquè serà un element importantíssim en la reconstrucció turística.

A Castelló, l'oferta hotelera disponible és una mica més reduïda que en les altres províncies, però no obstant això, del total d'habitacions que formen part de la mostra d'aquesta enquesta, un 49 % van ser ocupades durant la setmana del 12 al 18 d'octubre. Castelló continua sent la província amb millors resultats en termes d'ocupació hotelera, i prova d'això és l'evolució de les dades des que començara la desescalada al juny de 2020.

La dada de previsió per a la setmana 43 de l'any (del 19 al 25 d'octubre) continua sent optimista i se situa en un 42 % en aquests moments. 

Te puede interesar
Lo más visto